Ponedjeljak, 11. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nakon raskida sa izbjeglom Ukrajinkom, Britanac Tony se ponovo ujedinio s porodicom

Preuzmite sliku

Britanac Tony Garnett ispratio je izbjeglu Ukrajinku Sofiju Karkadim s kojom je nedavno prekinuo svoju kontroverznu vezu, a danas se i ponovo ujedinio sa svojom porodicom koju je prethodno zbog nje napustio.

Garnettu je po prvi put u proteklih pet mjeseci zakonski dozvoljeno da se sretne sa svojom bivšom partnericom Lornom (28) i njihove dvije kćerke.Naime, izrečena mu je “zabrana prilaska” nakon što je ovog proljeća napustio porodicu i započeo vezu sa ukrajinskom izbjeglicom kojoj je par prethodno otvorio vrata svog doma. Poznavali su se svega 10 dana, prenos Daily Mail.

Prema pisanju britanskih medija, sud je sada ukinuo zabranu Tonyju, koji je to odmah odlučio iskoristiti. Fotografisan je nakon što je pokupio kćerke iz škole i zajedno s Lornom ih odveo u park.

 • “Neopisivo sam sretan. Nevjerovatno je vratiti se svojoj djeci. Ona su iznad svega”, rekao je Britanac.

  Naime, Tony je shvatio da je veza sa Sofijom “greška”, a nakon što je prekinuo njihovu vezu, prije par dana je ispratio i na aerodrom odakle se ona vratila u Ukrajinu.

  Njegova bivša partnerica Lorna, s kojom je proveo 10 godina, izjavila je kako i dalje misli da je Tony dobra osoba.

  “On je zapravo divan otac koji voli svoje kćerke. Znam da su mu jako nedostajale, ali morala sam ishoditi sudski nalog jer sam jako brinula da ga njegova djevojka ne nagovori da s djecom pobjegnu u Ukrajinu”, objasnila je.

 • Istakla je kako je na kraju shvatila da on to ne bi učinio.

  “Shvaćam da sam bespotrebno paranoisala. On to nikad ne bi učinio, ali bilo je teško komunicirati s njim dok je Sofija bila tu. Zatrovala je našu porodicu. Sretna sam što je otišla”, rekla je Lorna.

  Unatoč tome što se porodica ujedinila nakon pet mjeseci, Lorna se za sada ne namjerava pomiriti sa ocem svoje djece.

  “Tony i ja nećemo ponovno biti zajedno. Trenutno se viđam s nekim drugim i on to zna. Međutim, stavit ćemo svoju djecu na prvo mjesto. Djevojčicama je otac jako nedostajao i drago mi je što napokon opet mogu biti zajedno”, zaključila je Lorna.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,