Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Načini na koje dobrog muškarca tjerate od sebe

Preuzmite sliku

Postoje neke specifične stvari kojima žene odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svjesne. Da li i vi radite takve stvari?

Pokušavate da promijenite muškarce

Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći da promijene sve sitnice koje im smetaju na partneru. No upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen da se odrekne stvari koje ga vesele i da mijenja svoj karakter radi žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje, prenosi Cosmopolitan.rs.

Zamarate se beznačajnim stvarima

Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte obuzdati svoje emocije. Muškarci su obično direktni i njihovi postupci nemaju skrivene namjere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izluditi i otjerati od sebe.

Uskačete u krevet već na prvom sastanku

Iako zvuči nevjerovatno, muškarci ne žele seks na prvom sastanku sa djevojkom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za djevojku. Djevojka koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno zanimljivija.

Fletrujete sa svima

Ako vam je flert omiljeni hobi od kog ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osjećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,