Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na pitanje šta rade, tata mami šalje fotografije svoje djece u “opasnosti”

Preuzmite sliku

Kenny Deus otac je dvojice sinova koji se dobro zabavlja. Kad partnerica pošalje poruku da pita kako su i što rade, fotošopira fotografije nezgoda, skakanja s krova, opijanja i objavljuje ih na Instagramu…

Svi u životu poznajemo nekog čovjeka koji kao da je rođen za ulogu najboljeg tate na svijetu koji je uvijek spreman za šalu i igru sa svojim klincima i čini sve što može da bi im uljepšao djetinjstvo baš na poseban način. Tata dvoje klinaca, Kenny Deuss, iz belgijskog Antwerpena, jedan je od takvih očeva, piše Bored Panda.

Kad god bi čuvao svog prvorođenca Alexa, njegova djevojka i Alexova mama poslala bi poruku da pita je li sve uredu i pitala šta njih dvojica rade..

Tako je Kenny došao na sjajnu ideju: Započeo je s fotošopiranjem odgovora na upite svoje djevojke, tako da joj je slao poruke sa fotografijama na kojima su on i mališan bili u raznim opasnim, avanturističkim i komičnim situacijama.

Od prvog Photoshopa, Kenny je na Instagramu prikupio preko 157 hiljada obožavatelja koji s nestrpljenjem iščekuju njegova nova remek-djela, prenosi 24sata.hr.

Štaviše, tata je na te fotografije počeo ‘ubacivati’ i drugog sina koji je rođen ove godine.

Kenny kaže da za većinu slika treba puno vremena, jer želi da izgledaju realno.

– To znači da moramo otići do mjesta na kojem je snimljena neka slika i koristiti iste predmete. Ponekad mogu dodati umjetnu pozadinu ili objekat, ali rezultat će izgledati pomalo lažno – priča on.

Tata Kevin kaže kako u fotošopiranju fotografija nije posustao ni za vrijeme pandemije Covid-19, odnosno njegov je hobi baš u to vrijeme dobro došao da ga primijeti veći broj pratilaca na Instagramu, te da počne komunicirati s više ljudi nego ikad.

Nažalost, nemamo informacija o tome kako je na neke od tih fotografija reagovala Kevinova partnerica, mama dvojice dječaka čije fotografije joj stižu kad nije s porodicom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: