Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na koje načine žene zavlače suprotni spol?

Preuzmite sliku

Postoje žene koje vole da budu dominantne, a iz tog osjećaja moći često postaju i surove prema muškom polu. Tako one upravljaju odnosom, ali i muškarcem.

Neki muškarci odmah u startu znaju da prepoznaju kada ih žena zavlači, dok neki to dok shvate bude prečesto kasno.

U nastavku vam otkrivamo na koje načine žene najčešće zavlače jači pol.

Davanje broja telefona 

Žene često daju svoj broj telefona, iako ne žele da im se zainteresovan muškarac javi. Kao izgovor navode da se odlučuju na to kako ne bi ispale bezobrazne i bahate. Upravo ovim šalju pogrešnu poruku.

Bespotrebno održavanje komunikacije 

Svaki muškarac bi radije voleo da mu žena jasno do znanja stavi da nije zainteresovana ni za kakav odnos. Ako mu odgovara na poruke i pozive, kao i uđe u dublju komunikaciju sa njim, može mu dati znak da želi nešto više. Samim tim će ga povrijediti i razočarati.

Smišljanje izgovora 

Davanje lažne nade je nešto najružnije što neka osoba može da uradi. Mnogo je bolje odlučiti se za iskrenost i otvoreno reći svoje želje. Žene koje smišljaju izgovore da ne izađu na piće i večeru, ostavljaju utisak neozbiljne osobe.

Ljubomora 

Ovo se često dešava u odnosu muškarac-žena. Pojedine žene iako nisu zainteresovane za muškarca koji flertuje sa vama, u trenutku kada on pokaže interesovanje za drugu damu, postaju ljubomorne i traže njegovu pažnju. Riječ je o klasičnoj ženskoj sujeti. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,