Četvrtak, 13. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Na dječakovu sahranu došao u kostimu superjunaka: Razlog će vas oduševiti (VIDEO)

Početkom aprila dječak po imenu Joshua Garcia iz Forth Wortha u Teksasu utopio se u bazenu iza svoje kuće. Na poziv uplašene majke koja je primijetila da joj nema sina odgovorio je policajac Damon Cole. Nakon što je došao do njihove kuće, pronašao je Joshuu, izvukao ga iz vode i učinio sve što je mogao da mu spasi život. Nažalost u tome nije uspio, a otada ne prođe nijedan dan da se policajac ne sjeti nesretnog dječaka, piše Little Things.

Kad je izvukao dječaka iz vode, policajac je primijetio da na sebi ima Spiderman majicu i patike, jer je upravo taj superjunak Joshui bio omiljeni.

Prije dječakove sahrane, porodica je policajca Colea zamolila da napravi nešto posebno u dječakovu čast, nešto što bi učinilo malenog Joshuu sretnog na nebu. Policajac je pristao, a na sahranu je došao odjeven u Spidermanov kostim. Naime, i Joshua je pokopan u kostimu Spidermana.

Policajac Cole posjećuje dječje bolnice u kostimima superjunaka te pokušava razveseliti male pacijente oboljele od raka.  (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,