Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mislila je da je tetovirala crtež svoga sina: Istinu je saznala prekasno…

Preuzmite sliku

Mislila je, kaže, da bi bilo super istetovirati crtež koji joj je sin napravio, no kasnije je saznala da je ‘umjetnik’ zapravo sinov prijatelj iz vrtića, šestogodišnji Kevin.

Nedavno je jedan TikTok korisnik pozvao sve da podijele svoje ‘beznačajne tetovaže’ koje su im u nekom trenutku značile dovoljno da se tintom trajno obilježe. U moru besmislenih crteža koje su ljudi pokazali, sigurno najbolju priču ima onaj korisnice @th3victorygarden koja u videu pokazuje svoju istetoviranu nadlakticu.

U svom kratkom videu ova mama podiže rukav majice ispod kojeg se krije veliki crtež nečeg što izgleda kao gusarska pećina u obliku lobanje smještena na plaži, uz golemu stijenu i palmu, prenosi Večernji list.

@th3victorygarden#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos #funny #myfavoritetattoo #doodle

♬ original sound – Whatever

Za taj se crtež, kaže, odlučila jer je mislila da bi bilo super istetovirati crtež koji je njen sin napravio, no kad je saznala da to nije slučaj već je bilo prekasno.

Naime crtež je, kako se ispostavilo kasnije, nacrtao prijatelj njenog sina, pa je video i potpisan s ‘Kevin, šest godina, bojice…’ (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,