Utorak, 18. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Majka otkrila da su njeno troje usvojene djece zapravo biološka braća i sestre

Preuzmite sliku

 

Katie Page je oduvek znala da želi da usvoji djecu, čak i kada je bila devojčica. Danas je majka iz Kolorada ostvarila svoj san stvarajući veliku porodicu punu ljubavi sa svojim dečkom, njegovo dvoje djece i njeno troje usvojene djece, piše Bright Side.

Ali ono što Kejtino magično putovanje čini još posebnijim je to što se, zahvaljujući sudbini, ispostavilo da su njena ćerka i 2 usvojena sina zapravo biološka braća i sestre, prenosi Tuzlanski.ba.

Sve je počelo odlukom koja je promijenila život

Nakon što se razvela u svojim ranim tridesetim, jednog dana Katie se gledala u ogledalo kada je doživela trenutak prosvetljenja. Odlučila je da postane žena koju je njeno srce željelo da bude, neko na koga bi mogla da bude ponosna kada se osvrne u prošlost. Stoga je odlučila da počne potpuno iznova. Dobila je novi posao, kupila kuću sa 4 spavaće sobe i planirala da ostvari svoj san o usvajanju.

Dječak je došao da joj preobrazi život

Godine 2017. upoznala je dječaka starog 4 dana kojeg je napustila njegova rođena majka. Odlučila je da ga nazove Grayson i uzme ga pod svoje. Majka koja je prvi put bila bez sumnje bila je pomalo uplašena ovim korakom koji mu je promijenio život, ali je u svom srcu znala da lijepo putovanje tek počinje.

 • Jedno u životu čudo spojilo je dva brata i sestru

  Manje od godinu dana kasnije, Kejti je primila poziv od svog službenika, rekavši da je potreban hitan smeštaj za devojčicu staru 4 dana koju je napustila njena biološka majka. Samohrana majka je znala da je već preplavljena, ali snažan glas u njoj rekao joj je da vjeruje svojoj intuiciji i prihvati novorođenče na kratko vrijeme.

  Dok je radila papirologiju, Katie je primetila da se mama devojčice zove isto kao i Graysonovo. Nakon nekih daljih istraživanja, bila je zbunjena kada je shvatila da su dvoje djece u krvnom srodstvu i da gleda u biološku sestru svog sina. Tako je donijela odluku da legalno usvoji i devojčicu. Na kraju krajeva, nije mogla da razdvoji brata i sestru kada ih je sudbina ponovo spojila. I ovako se Hannah pridružila porodici.

 • Još jedan brat je upotpunio njihovu porodicu

  Biološka majka dvoje djece rodila je još jednog dječaka, 13 mjeseci nakon rođenja Hanne. Kada je Katie saznala, bilo joj je sasvim jasno da je morala i njega da primi, kako bi ujedinila braću i sestre. Tako je bebu Jacksona zvanično usvojila u junu 2020.

  Gledati kako rastu zajedno njena je ‘najveća nagrada’

  Zamišljamo da Kejtin život mora biti ispunjen mnogim neprospavanim noćima i neodoljivim trenucima. Ali kaže da je “zahvalna na tome”, jer saznanje da su Grayson, 5, Hannah, 4, i Jackson, 3, sada zauvijek zajedno pod jednim krovom, učinilo bi da joj svi ovi izazovi budu vrijedni.

 • Ova odana mama je živi dokaz da kada se odlučimo da uradimo nešto u šta zaista vjerujemo, to možemo i ostvariti. Moramo samo vjerovati u svoju unutrašnju snagu, uzeti iskorak u vjeru i krenuti ka tome otvorenog srca.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,