Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kako da ga zavedete? Evo par savjeta

Preuzmite sliku

Svi vi koji ste bili ubjeđeni da muškarci vole glupe mršave plavuše niste bili u pravu, pokazalo je novo istraživanje u kojem je učestvovalo nekoliko stotina muškaraca, a koje prenosi portal Eros.ba

I evo ultimativnog zaključka šta muškarci vole i žele:

Crvena odjeća – muškarci ne mogu da odole djevojkama u crvenom. Nekoliko istraživanja je potvrdilo da muškarci smatraju žene obučene u crveno puno privlačnijim od ostalih.

Duga kovrdžava kosa – mislile ste da je ravna kosa vrhunac vašeg sređivanja i pred svaki izlazak je peglate? E pa istraživanje je pokazalo da muškarci više vole žene sa umjereno kovrdžavom kosom, koje čak smatraju potpuno neodoljivim.

  • Bujno tijelo – mršavice više nisu u modi. Muškarce izluđuju žene zanosnih oblina, a takvo tijelo se dobija svakodnevnim sportom, savjetuju naučnici.

    Duge noge – da, djevojke sa dugim nogama muškarci smatraju veoma seksipilnim. Zato nabacite haljinu i pokažite im nogice.

    Tamne oči – većina muškaraca voli žene sa tamnim krupnim očima.

  • Brinete – pola planete je bilo u zabludi da muškarci vole plavuše. Oni ipak radije biraju brinete, pogotovo kada traže stalnu partnerku. Muškarci smatraju plavuše veoma privlačnim, ali brinete su im ipak atraktivnije i pouzdanije.

    Intelekt – Ljepota i intelekt su smrtonosna kombinacija za baš svakog muškarca. Oni jednostavno ne mogu da odole ženama koje osim ljepote krasi i pamet. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje