Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Još jedan u nizu odvažnih trendova: Izrast kose u ludim bojama

Preuzmite sliku

Riječ je o “obrnutoj filozofiji” – do sada smo korijen kose pokušavali ofarbati u prirodne nijanse, a vrhove osvježiti ludim bojama, no trendi frizeri predlažu da ovog ljeta isprobaš izrast u nekoj neočekivanoj boji

 • trend-kosa-farbnje-izrast3
 • Ako si jedna od onih cura koje uvijek traže nova uzbuđenja kad su frizure i boja kose u pitanju, možda imamo pravu stvar za tebe.

  Instagramom je zavladao novi odvažni trend u farbanju kose koji izgleda neočekivano dobro, s obzirom na to o čemu se radi.

  Riječ je o “obrnutoj filozofiji” – do sada smo korijen kose pokušavali ofarbati u prirodne nijanse, a vrhove osvježiti ludim bojama, no trendi frizeri predlažu da ovog ljeta isprobaš izrast u nekoj neočekivanoj boji.

 • trend-kosa-farbnje-izrast2
 • Fotografije cura koje imaju ružičasti, ljubičasti, plavi i zeleni izrast potpuno su nas oduševile, no moramo vas upozoriti – nešto ovakvo mogu izvesti samo pravi stručnjaci.

  Još jedna stvar koju je važno napomenuti je da ova fora najbolje dolazi do izražaja na plavoj ili svijetlosmeđoj kosi, dok će za dobre efekte na crnoj i tamnosmeđoj kosi trebati dosta blajhanja.

  Ako nisi sigurna hoće li ti ovakav izgled pristajati, možda bi bilo najbolje da ga prvo isprobaš uz pomoć krede za kosu koja se lako ispire. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,