Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jednostavan trik za više prostora u ormaru za koji vam je potrebna limenka

Preuzmite sliku

Prelazak sa ljetne na zimsku garderobu mnogima iziskuje dodatne napore u pravljenju reda u ormaru. Sve te jakne, džemperi, debele majice i druga debela odjeća kao da “pojedu” prostor u našim garderoberima.

Predstojeći kratki zimski dani zahtijevaju da stvari u ormaru budu uredno i pregledno složene. Pomislite na mračna jutra kada žurite na posao i trebate što prije završiti s odijevanjem.

Mnogima bi dobro došlo makar još nekoliko centimetara slobodnog prostora u ormaru.

Kažu da uz ovaj jednostavan trik u ormar može stati čak dvostruko više odjeće. Ono što vam je potrebno su tanki ofingeri i nekoliko limenki omiljenog pića.

Sa limenke pažljivo odvojite aluminijski otvarač i sačuvajte ga. To je ona mala naprava s dvije rupice uz pomoć koje otvaramo limenku. Što više otvarača sakupimo, u ormaru ćemo napraviti više reda.

Trik je u tome da otvarač ima dvije rupice. U širu rupicu ubacit ćemo kukicu od nosećeg ofingera. Manja rupica tako postaje držač na koji možemo zakačiti drugi ofinger. I tako redom…

Budite pažljivi da se ne porežete prilikom skidanja ozvarača, a preporučujemo vam da prije stavljanja na ofinger, nekim težim predmetom poravnate rubove, kako ne bi oštetili garderobu.

Pogledajte kako to radi ova Youtuberka 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,