Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Fokus na nebitne stvari: Prije nego nađeš momka, riješi ovo sa sobom

sexy djevojka
Preuzmite sliku

Iako se oko veza diže neprestana hajka i sugeriše se što bismo, odnosno ne bismo trebali raditi, malo je onih stvari koje zaista imaju utjecaja na vezu. A ovo su te bitne stvari koje moraš riješiti sama sa sobom prije bilo kakvog stupanja u vezu.

sexy djevojkaDjeca – Sasvim je svejedno želiš li djecu ili ne, ali imaj na umu da ti ta naizgled bezazlena informacija može priuštiti velike problema ako nekog uvjeravaš u nešto što nije istina, preciznije – ako svog partnera uvjeravaš da želiš djecu iako dobro znaš kakvo stajalište imaš glede te stvari.

Životni stil – Bilo da bez tebe ne može proći nijedan veći party u gradu ili si pak osoba koja vikende voli provoditi zamotana u dekicu gledajući film, životni stil sasvim je osobna stvar tako dugo dok svoj život ne poželiš dijeliti s nekim drugim. Na što trošiš novac, kako ga trošiš i kad ga trošiš osobne su stvari koje, ako s drugom osobom nisi sinkronizirana, mogu dovesti do prekida veze.

Vještina komuniciranja – Neki se ljudi upuštaju u rasprave kako bi više saznali jedno o drugom ili kako bi došli do rješenja problema, dok se drugi prepiru zbog čiste dosade. Jedni preferiraju snažnu, ali civiliziranu diskusiju, dok drugi znaju samo povisivati ton. Ako primijetiš da se ti i tvoja druga polovica ne poznajete malo bolje nakon svake svađe, vrijeme je da nađeš nekog s kim ćeš se bolje slagati.

Seks – Dobar seks podjednako je bitan i muškarcima i ženama. Ako ti i tvoj dragi imate različite seksualne apetite, teško da ćete se slagati na dulje staze. Možda ćete na početku izlaziti jedno drugome u susret, no s vremenom to postaje prilično frustrirajuće iskustvo, piše Index.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: