Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Fanovi McDonald'sa otkrili trikove s kojima je hrana ukusnija, ali i trikove za uštedu pri naručivanju

Preuzmite sliku

Po društvenim mrežama ljudi često objave svoje recepte koje su otkrili spajanjem nekoliko proizvoda iz ponude McDondald'sa, ali i trikove kako praktično iskoristiti pakiranja hrane.

Još uvijek ima puno onih koje nismo otkrili, ali fanovi ovog restorana podijelili su nekoliko najkorisnijih na Twitteru i Instagramu. Neki od njih učinit će hranu ukusnijom, a neki će vam uštediti novac.

Prvi savjet je da naručite krompiriće bez soli. Osoblju nakon ove narudžbe nećete biti najdraži, ali barem ste sigurni da ćete dobiti svježe krompiriće. Oni ih isprže i sve zajedno posole, a oni tako stoje dok ih ne potroše do kraja. Kada vi zatražite porciju bez soli, moraju ih posebno ispeći. Ako ste uzeli McDonald's negdje usput i nemate priliku jesti za stolom, ne brinite. Uzmite kutiju od burgera, razdvojite je na dva dijela. U jednu polovicu stavite sendvič, u drugu krompiriće, a sve zajedno provucite preko slamke od pića.

  • Kako biste uživali u pilećim medaljonima s umakom i tokom vožnje, umak možete staviti u poklopac od sladoleda, McFlurrya.

  • Uštedite novac kreirajući svoj Big Mac. Naručite dupli cheeseburger i zamolite da maknu kečap i luk, ali da dodaju Big Mac umak – on je zapravo jedini razlog zašto je taj burger tako ukusan i drugačiji od drugih. Možete i uštediti kada vodite djecu u ovaj restoran brze hrane. Umjesto kupovanja Happy Meal kutije naručite im 20 nuggetsa i velike krompiriće kako bi sve podijelili. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,