Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Četverogodišnja influencerica: “Još ne znam dobro s kamerom pa kažem mami šta treba snimiti”

Preuzmite sliku

Paris još uvijek ima aparat igračku pa joj mama ponekad da da koristi njen, a prije objave svaki video zajedno pogledaju.

Nakon što je s porodicom iz Australije preselila na Filipine, 30-godišnja majka dvije djevojčice Jovey Esin počela je na YouTube kanalu objavljivati njihove doživljaje s idiličnog otočnog doma, no glavnu riječ na kanalu je brzo preuzela njena četverogodišnja kćer, Paris McKenzie.

Nevjerovatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći? Djevojčica je tako nekoliko mjeseci svaki dan molila mamu da napravi video s njom, a iako s četiri godine ni ne zna koliki je to broj, nije joj trebalo dugo da sakupi više od 40.000 pretplatnika i tako postane jedna od mlađih influencerica.

  • Nedavno je Paris pomalo počela i sama snimati koristeći mamin foto aparat, ali još ne zna dobro s njim rukovati pa joj mama ipak pomaže. Nakon snimanja, njih dvije zajedno sve pregledaju i odluče što će objaviti na društvenim mrežama.

    – YouTube kanal dijelim s mamom, ali ja imam i svoju kameru! – objašnjava Paris, no mama dodaje da je ipak” riječ o igrački koja ne može fotografirati”… “Ona obožava pozirati i stalno me moli da ju snimam u različitim pozama”, kaže Jovey koja ne sumnja da djevojčica u tom ‘poslu’ uživa.

  • Kad odraste, nastavlja mama, Paris želi biti popularna vlogerica, a ako i na pet minuta ostane sama s mojim mobitelom, vrijeme će iskoristiti da se snima dok radi bilo šta.

    “Ja sam prije par godina počela s objavama s Filipina pa je Paris odrasla gledajući u kameru i zaljubila se u poziranje i društvene mreže”. “Ipak, najviše od svega, uživa u pokazivanju svojih odjevnih kombinacija!”, prenosi Mirror.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje