Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Blizanke različite boje kože privlače pažnju gdje god se pojave (FOTO)

Preuzmite sliku

Blizanke iz američkog Illinoisa privlače pažnju gdje god se pojave, ali to nije samo zato jer su preslatke. Naime, Kalani i Jarani Dean imaju različitu boju kože…

Blizanke iz Illinoisa privlače pažnju gdje god se pojave, ali to nije samo zato jer su preslatke. Naime, Kalani i Jarani Dean imaju različitu boju kože, piše Daily Mail.

Njihova majka Whitney Meyer (25) je bjelkinja, a njezin partner Thomas Dean je Afroamerikanac. Malena Kalani naslijedila je majčinu svijetlu put i plave oči, dok je Jarani tamnoputa, smeđih očiju – na svog oca. Šanse da se rode blizanci različite boje kože su 1 na prema 500.

– Kada su se tek rodile, bila sam jako iznenađena. Pitala sam ljekara zašto je Kalani tako svijetla. Nije mi bilo jasno zašto ne liči na svoju sestricu – kaže majka. Roditeljima su kćerkice velika utjeha nakon gubitka sina Pravyjna, koji se prije dvije godine utopio.

– Jarani jako liči na svog brata. Kada gledam u nju, kao da vidim Pravyjna – kaže majka koja dodaje da curice imaju i potpuno drugačiji karakter. – Kalani je jako glasno dijete. Stalno puže okolo. Jarani se ne voli puno kretati. Voli da je se nosi i obožava jesti – objašnjava Whitney. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,