Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najvažnije žene u vašem životu zaslužuju najbolje poklone

Preuzmite sliku

Ženama svaki dan treba poklanjati pažnju, a Međunarodni dan žena koji se svake godine obilježava 8. marta prilika je da pokažete koliko volite i cijenite najvažnije žene u vašem životu.

 

Zato je ovo izvrsna prilika da iznenadite, inspirišete i ohrabrite omiljene žene u vašem životu pokazujući svoju ljubav. Bez obzira da li poklanjate luksuzni poklon, ili jednostavan znak pažnje, koji će pokazati koliko je cijenite u svom životu, bitno je da je izabran srcem i dat od srca.

Evo nekoliko ideja koje će oduševiti svaku ženu:

1. Doručak za dobro jutro

 • Ukusni doručak koji ste sami pripremili s lijepim buketom bez sumnje je više nego predivan početak dana u kojem slavimo žene. Ovakav poklon je originalan način da se zahvalite najvažnijoj ženi u svom životu i da ovo ponavljate bar jednom sedmično, a ne samo 08. marta.

  2. IQOS

 • Već smo se usaglasili da je svaki trenutak važan, ne samo 08. mart, zato svojoj važnoj ženskoj osobi poklonite nešto što će joj promijeniti život. IQOS uređaj, koji zagrijava duhan, a ne sagorijeva ga, dokazano je bolja alternativa pušenju, a do 09. marta u toku je posebna ponuda, koja je napravljena upravo s namjerom da poboljšate nečiji život. Posjetite najbliže IQOS prodajno mjesto ili kontaktirajte ovlaštenog IQOS savjetnika, koji će sigurno naći najbolju ponudu za vas i one koje volite.

  3. Prečišćivač vazduha

 • Ovoj poklon je ozbiljnija investicija, ali benefiti su nemjerljivi. Vazduh u cijelom regionu je tema koja nas svakog dana sve više i više brine, a više vremena u zatvorenom prostoru sada se ne čini toliko lošim. Sigurni smo da vaša omiljena ženska osoba voli da joj je dom provjetren, a uz objektivan rizik koji postoji kada se otvori prozor, prečišćivač vazduha je možda idealno rješenje. Zaista bi bilo sjajno poslužiti onaj doručak sa početka teksta u svježoj sobi i dan provesti na čistom vazduhu u svom domu, kada već piknik u prirodi nije opcija.

  Bonus savjet: Kako ne pogriješiti

  Isto kao što postoje poželjni pokloni, tako isto postoje i oni – nepoželjni. Koji su to? Pa, za početak, to je suho cvijeće, ili stvari za kuću, ili rokovnik, pa čak i parfem, koji ako niste sigurni da ga osoba koristi, može biti velika greška, obično skupa.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,