Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novi brend odjeće za djecu na tržistu BiH

Preuzmite sliku

Popularno

Engleski dječiji brendovi Minoti i Babaluno.

Na tržistu BiH možete pronaći dva nova Engleska brenda za djecu. U pitanju su brendovi Minoti i Babaluno i kreirani su za djecu od rođenja do 13 godina.

Ove brendove možete pronaći širom svijeta, a imaju karakterističan potpis engleske škole dizajna iz koje su potekla mnoga slavna imena mode poput: Stella McCartney, Viviene Westwood, Alexandar McQueen. Kao i večina modnih brendova današnjice proizvodnja se nalazi širom svijeta, a u BiH se uvozi iz Engleske. Sa posebnom pažnjom je dizajnirana i proizvedena kolekcija za najmlađe gdje je korišten najkvalitetniji pamuk sa veličinama od New Born do 2 godine .

Dostupan u online shopu i maloprodaji

Kontaktirali smo uvoznika koji se pored veleprodaje ozbiljno posvetio online shopu nikakids.ba gdje možete vidjeti i poručiti kompletnu kolekciju.

Osnovna razlika između ovog online shopa i ostalih koji se bave prodajom na internetu i facebooku je što je kupac uvijek na prvom mjestu tako da ovdje možete računati da ćete sigurno biti zadovoljni kupovinom jer rizik ne postoji.

Zagarantovani povrat novca, besplatna zamjena brojeva, povrat artikla bez dodatnih pitanja, isporuka u 48h, besplatna isporuka za kupovinu veću od 40KM, uživo podrška za sva pitanja samo su neke od pogodnosti koje su vam zagarantovane.

Sniženja

Svugdje u svijetu je počela sezona sniženja i naravno to se odnosi i na web shopu nikakids.ba gdje po odličnim cijenama možete kupiti artikle do isteka zaliha a mozete ih pronaći i na facebook-u Nika kids.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje