Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Naše prvo ljetovanje u Neumu: Tuzlaci se vratili sa lijepim utiscima i odličnom video pričom

Preuzmite sliku

U Neumu, jedinom bosanskohercegovačkom gradu na obali Jadranskog mora, turistička sezona je u punom jeku.

Mnogi su ovog ljeta zbog novonastale situacije zbog širenja epidemije izazvane koronavirusom prvi put ali kako kažu sigurno ne i posljednji posjetili jedini bh. grad na Jadranskoj obali.

Plaže su krcate turistima iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i onima iz susjedne nam Srbije. Skoro da nema grada u BiH odakle ove godine posjetioci nisu došli u Neum.

Posebno pojačana posjeta bude u dane vikenda kada je skoro nemoguća misija pronaći parking mjesto ili adekvatan smještaj.

Sa odmora u Neumu nedavno se vratila i mlada ekipa iz Tuzle koja je tokom svog četvorednevnog boravka kreirala lijepu video priču, čiji je kreator Tarik Dahić, student Fakulteta elektrotehnike u Tuzli.

‘Svi smo po prvi put boravili u Neumu. Vratili smo se sa pozitivnim utiscima, na trenutak izgubiš taj osjećaj da si u BiH. Izuzetno smo zadovoljni našim morem. Uspjeli smo zabilježiti i neke zanimljive kadrove koje sam kasnije ‘složio’ u video kako bi ovjekovječili naše prvo ljetovanje u Neumu’ – kazao je Tarik koji je u Neumu boravio sa djevojkom i još jednim parom iz Tuzle.

Kako izgleda kada ekipa iz Tuzle posjeti jedini bosanskohercegovački grad na obali Jadranskog mora pogledajte u video prilogu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje