Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hadžifejzović ponovio: Ne izvinjavam se, je**** se Draško, Dodik, Bakir, Dragan

Preuzmite sliku

Senad Hadžifejzović sinoć je uputio još jedan odgovor direktoru RAK-a Drašku Milinoviću.

Milinović je najavio drastičnu kaznu za Face jer su pojedini političari bliski Dodiku kao i članovi njegove porodice tvrdili da je Hadžifejzović kazao da Dodika treba ubiti. Međutim, Face je objavio analize koje pokazuju da je rekao umiriti.

U svom komentaru – odgovoru na sve što se dešavalo protekle sedmice i ishitrenu odluku Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) o pokretanju rigoroznih mjera protiv Face televizije, Hadžifejzović je naveo:”Smijeni, smiri, umiri.

Jedno obično novinarsko pitanje postalo je parola. Umiri je uznemirilo uznemirene. Šta ako vladare zaista Amerika, Zapad, svijet – smijeni, smiri i umiri? Bh. vladari se najviše plaše upravo toga. Nemir je njihovo duhovno stanje; nemir je njihov politički koncept ostanka na vlasti.

Za sada je jasno, vidi se, da su – prvenstveno Izetbegović i Dodik – u koordinaciji, dogovoru uspjeli da brutalnim lažima skrenu pažnju na FACE, mene i skrenu pažnju sa sebe, sa očigledne izborne pljačke; sa odluke CIK-a o potvrđivanju falsifikovanih, pokradenih izbora. Njih dvojica skreću pažnju sa gostovanja prvog čovjeka CIK-a, koji se u ovom emisiji ogolio, ali i istinu o krađi otkrio. Skreću pažnju sa naše gošće Jelene Trivić koja ih je ogolila i urnisala. Skreću pažnju sa našeg gosta Dušana Janjića i svih gostiju koji decenijama govore golu istinu…

Dodik i Izetbegović, krivci, skreću pažnju s onog za šta su najodgovorniji, a trebalo bi da su davno odgovarali pred sudom zbog: pljačke, korupcije, mita, progona mladih iz zemlje, pljačkaške privatizacije, respiratora, smrti pacijenata u koroni, šatorskih poljskih bolnica, smaknuća Dženana i Davida, crnih američkih presuda, lažnih diploma, prodaje i otimačine zajedničke imovine, pokradenih milijardi, enormnog bogaćenja, Sky aplikacija, optužnica protiv njih dvojice, optužnica protiv njihovih najbližih saradnika, sa 56 miliona maraka Dodikovog ličnog budžeta, zavađanja naroda… i teških riječi.

Oni su ti koji, u dogovoru, koriste teške riječi. Oni su uznemireni. Ali i nas su uznemirili… moju porodicu, moju djecu i moju djecu i na poslu.

Ovo im nećemo oprostiti! Tužiti ih, sudski proganjati, istinom uznemiravati – do kraja, kažem vam na početku! No pasaran! Neće vam proći!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,