Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Aukcija dresa Edina Džeke: Najveći ponuđeni iznos trenutno 3.000 eura

Preuzmite sliku

Napadač Intera i kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokreće humanitarnu aukciju.

U to ime, na aukciju stavljamo potpisani dres Intera Edina Džeke, a u ovoj aukciji mogu učestvovati svi, ostavljanjem ponuda u komentare ovog posta, navode iz Udruženja Pomozi.ba.

Sav prihod od prodaje dresa ići će u Fond Udruženja Pomozi.ba „Sportisti za život“, kojeg su upravo i osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović, a iz kojeg smo tokom ove godine već podijelili 90.000 KM namjenskih sredstava za liječenje oboljelih bh. građana.

Pravila aukcije su jednostavna. Svi koji žele učestvovati u aukciji, sa svog ličnog profila, na kojem stoji isključivo ime i prezime (nećemo u obzir uzimati lažne profile), u komentaru mogu napisati ponudu za dres. Ukoliko neko premaši tu ponudu, ista osoba može ponovo staviti novu ponudu.

Aukcija će trajati do petka u 21 sat, nakon čega ćemo kontaktirati tri osobe sa najvećom ponudom i ostaviti im vrijeme do subote u 13 sati da potvrde svoju ponudu, nakon čega ćemo objaviti pobjednika aukcije za dres Edina Džeke.

  • Početna cijena dresa je 150 KM, navodi se u objavi. Međutim, brzo su krenule redati se ponude od kojih je trenutno najveća ona koju je dao Eldar Javorovac u iznosu od 3.000 eura.

    Hoće li biti učesnika aukcije koji je će premaštiti ovaj iznos vidjet ćemo…

    Imamo samo ono što damo! Sretno!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,