Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Anonimni donator porodici iz Bugojna poklanja kravu i ovce, ima jedan uslov

Preuzmite sliku

Anonimni donator odlučio je jednoj osobi s područja Bugojna donirati kravu, nekoliko koza i ovaca.

Donacija je vrijedna više od 5.000 KM, a mogu je dobiti isključivo osobe koje nemaju ništa od stoke a željele bi se time baviti. Također, stoku ne smiju prodati najmanje dvije godine jer će donator obilaziti mjesto i onoga kojem je poklonio.

“Dragi Bugojanci imamo jednu jako lijepu vijest. Anonimni donator je odlučio preko našeg portala Bugojno Danas pokloniti jako kvalitetnu kravu, vjerovatno stevenu, nekoliko koza i nekoliko ovaca. Uslov je da se da osobi koja nema ništa od stoke a da bi se željela baviti ovime jer bi se moglo lijepo živjeti i da ima uslove gdje da smjesti kako kravu tako i koze i ovce a da je na području Bugojna.

Glavni uslov jeste da je porodica u potrebi i da donirane životinje neće prodati npr. 2 godine jer će se obilaziti mjesto gdje budu smještene donirane životinje. Hajde da učinimo dobro djelo i da nekome obezbijedimo egzistenciju ko bi želio raditi oko ovih životinja i ko ima prostora za to. Popričajte sa komšijama, nemojte da doniramo pogrešnoj osobi već onome kome baš treba, vrijednost donacije prelazi 5000 KM.

Slobodno napišite komentar kome bi ovo dobro došlo i zašto jer ćemo snimiti tu porodicu kojoj budu donirane životinje a donator će izabrati kome da donira od ponuđenih koje ćete napisati u komentaru, dakle opišite zašto bi trebalo donirati tome i tome i ima li prostora za držati ove životinje.

Bez žurbe, imamo cijeli dan da nađemo porodicu u potrebi sa područja Bugojna”, navodi se na stranici ‘Bugojno Danas‘ koja je i objavila oglas.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,