Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ukusni President Labne od sada u novom i praktičnijem pakovanju

Preuzmite sliku

Lactalis BH predstavlja novitet – President Labne, ukusni i zdravi sirni namaz od sada stiže u manjim, praktičnijim pakovanjima od 100 grama.

Ova hranjiva i omiljena namirnica lagane i prozračne strukture nastaje dehidracijom jogurta i osim što se može koristiti za pripremu raznih slastica i namaza idealna je za brz i nutritivno bogat obrok. Budući Lactalis BH uvijek ide u korak s potrebama svojim potrošača, plasiranjem nove ambalaže odgovara na potrebe današnjeg ubrzanog načina života.

U povodu predstavljanja novog proizvoda u već bogatoj ponudi ukusnih President proizvoda:

“President Labne namaz u pakovanju od 100 grama novitet je kojim ponovno pokazujemo spremnost na prilagodbu novim trendovima. Naši su kupci već prepoznali kvalitetu President Labne sirnog namaza, a ova manja i praktičnija verzija odlična je za sve one koji ne stignu odvojiti dovoljno vremena za doručak ili međuobrok, a ipak biraju zdravo, ukusno i nutritivno balansirano.“, naglasio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

  • Prepoznatljivi i neodoljivi ukus sirnog namaza labne ili labnah prepoznaju mnogi potrošači širom svijeta. Tradicionalno se proizvodi u zemljama Bliskoga istoka, gdje se koristi kao namaz obogaćen začinskim biljem, ali i kao podloga za različite slane i slatke recepte. Budući da sadrži visoke razine kalcija, bjelančevina, minerala i vitamina President Labne osim gastronomske ima i visoku hranjivu vrijednost te se kao namirnica može koristiti kao samostalan obrok, odnosno namaz, kao osnovni sastojak mnogih slatkih delicija te kao zamjena za vrhnje u tradicionalnim receptima.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje