Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Tuzli upriličeno otvaranje nove poslovne zgrade ASA Central osiguranja i stanice tehničkog pregleda

Preuzmite sliku

Otvaranje nove poslovne zgrade ASA Central osiguranja i stanice tehničkog pregleda u Tuzli upriličeno je 14.12.2023. godine na adresi II Korpusa Armije BiH.

Ceremoniju otvaranja i presijecanja vrpce uveličao je gradonačelnik Tuzle dr. Zijad Lugavić s članovima Uprave ASA Central osiguranja uz prisustvo brojnih prijatelja, partnera i poslovnih klijenata. Lugavić je u obraćanju čestitao ASA Central osiguranju što su građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona poklonili jedan prelijep objekat, ali i usluge koje će građanima Tuzle unaprijediti kvalitet života, te omogućiti im veći izbor kada je u pitanju oblast osiguranja.

Pored navedenog, nova poslovna zgrada ASA Central osiguranja pružit će i usluge tehničkog pregleda, obzirom da je danas svečano otvoren i ASA Testing centar koji nudi mogućnost obavljanja usluge osiguranja i tehničkog pregleda na jednom mjestu, ali i stvoriti nova radna mjesta.

  • Prema riječima predsjednika Uprave Društva gospodina Feđe Morankića, vrijednost investicije je preko 10 milona konvertibilnih maraka, a stanovnicima Tuzle će se na ovaj način priuštiti tri kvalitetnije usluge, a to su usluge osiguranja, usluge tehničkih pregleda te usluge poliklinike koju će pokrenuti sestrinska kompanija Eurofarm Centar.

    ASA Central osiguranje D.D. pokazuje svoju posvećenost društvenoj odgovornosti stalnim programima doniranja i pomoći. Ovu priliku su iskoristili da uruče vrijednu novčanu donaciju Centru za djecu s posebnim smetnjama “Koraci nade” koju je, u ime Centra primila direktorica Jasmina Krivošija.

  • Svečanim presijecanjem vrpce, gradonačelnik dr. sc. Zijad Lugavić i član Uprave Društva gospodin Adnan Hodžić su i službeno otvorili poslovnu zgradu ASA Central osiguranja, a nakon čega je za sve zvanice upriličeno druženje. (Tuzlanski.ba)

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,