Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Tuzli svečano otvoren salon tehnike DOMOD: Preko 50 svjetski poznatih brendova na jednom mjestu!

Preuzmite sliku

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u četvrtak, 14. decembra 2023. upriličeno je otvorenje salona tehnike DOMOD, u sklopu novootvorenog Tržnog centra Belamionix, na adresi Husinskih rudara bb Tuzla.

Osluškivanje želja kupaca rezultiralo je otvorenjem prve DOMOD poslovnice u Tuzli što će omogućiti da premium ponudu I vrhunsku uslugu učinimo pristupačnijom svim kupcima na ovom području.

  • Uvažavajući potražnju u cijeloj BiH za širokom ponudom kvalitetnih proizvoda po jedinstvenim cijenama, DOMOD kao najveći lanac salona tehnike u BiH, učinio je potrebe kupaca svojim strateškim prioritetom i osigurao najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana međunarodnih brendova televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa, potrebnih za svakodnevni život u modernom domu.

    U Domod poslovnicama možete pronaći preko 50 svjetski poznatih brendova od kojih izdvajamo: Samsung, Sony, VOX, Indesit, Whirlpool, Gorenje, Hisense, Miele, Bosch, Philips, Electrolux, Lenovo, Dell, HP, Acer,Tefal, Rowenta, Korkmaz, Krups, Tescoma, i dr.

    DOMOD je također prepoznatljiv i po različitim pogodonostima pri kupovini, kao što su kreditne linije, konkurentne cijene, visoka garancija, kvalitetna usluga kao i servis  za mnogobrojne brendove. Posebno se izdvajaju kreditne linije koje čine PIO express krediti, sindikalni krediti i ostali krediti putem banaka, te kartično plaćanje na rata i kupovina putem web shopa.

    Uvjerite se zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta za kupovinu tehnike, posjetite novootvorenu poslovnicu u sklopu tržnog centra Belamionix i iskoristite super akcije, uštede do 30%, mnoštvo pogodnosti i ekskluzivna sniženja svjetski poznatih brendova koja će trajati od 14.12. do 20.12.2023.

  • Radno vrijeme DOMOD poslovnice je od ponedjeljka do subote od 09:00h do 21:00h. i nedjeljom od 09:00h do 20:00.

    DOMOD – Gdje počinje dom.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,