Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svečano otvoren Fructa Trade-Kort Market u Porto Centru u Živinicama

Preuzmite sliku

Popularno

Prvi stanovnik “Porto centra” u Živinicama širom je otvorio svoja vrata prvim gostima. U pitanju je jedna od vodećih kompanija u BiH u sektorima proizvodnje, maloprodaje kao i veleprodaje.

Svečanom otvaranju 47. poslovnice Fructa Trade – Kort Marketa prisustvovao je veliki broj ljudi. Brojne degustacije, gratisi, nagradne igre, ali i posebne akcije pripremljene su za sve one koji su bili dio svečanosti danas ali i za sve one koji u narednim danima posjete Porto Centar, na Magistralnom putu Živinice broj 9.

  • Kako je istaknuto ranije iz derventske kompanije Fructa Trade u 2021. uspješno je nastavljeno  širenje maloprodajne mreže u nekoliko gradova i sredina, sa fokusom na Federaciju BiH, Hercegovinu i istočni dio Republike Srpske.

    Pored marketa sa izuzetno bogatom ponudom, u sklopu Super KORTa Živinice će poslovati i #KORTcaffe ugodan kutak za odmor, predah i razgovore u kojem će se svi kupci moći odmoriti od kupovine i uživati u kafi, osvježavajućem napitku ili omiljenoj poslastici.

    Osim prepoznatljivog lanca Kort marketa, Fructa trade je svih ovih godina radio na razvoju svojih robnih marki i brendova. Poznati su njihovi brendovi kao što su Tomico, Fruktako, Topingo, RD kafa, Tomesko i Aqua Doria. Svi ovi brendovi, pokazali su se kao jako popularni u svojim kategorijama, posebno Tomesko (suhomesnati proizvodi) i Fruktako (sokovi svih vrsta).

    Porto centar će nuditi potpuno nove sadržaje za shopping, druženje i zabavu, te postati neizbježna stanica za sve one koje put navede u ovome pravcu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje