Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stambeni krediti Union banke: Promijenite život iz temelja!

Preuzmite sliku

Akcija stambenih kredita Union Banke ima za cilj da građanima pomogne u rješavanju jednog od najbitnijih životnih pitanja. Svojim klijentima omogućavamo izrazito povoljnu fiksnu kamatnu stopu u toku dogovorenog otplatnog perioda.

Sredstva iz kreditne linije Union Banke za stambeno kreditiranje mogu se koristiti za kupovinu stambenih jedinica ili kao zamjenski stambeni krediti uz povoljnije uslove kreditiranja. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva.

  • union-banka-krediti3
  • Osnovni uslovi kreditiranja su:

    – maksimalan iznos kredita je 150.000 KM,

    – maksimalan rok otplate je 15 godina,

    – fiksna kamatna stopa već od 5,49% (EKS iznosi 5,79% za primjer kredita 150.000 KM na period od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %),

    – visina kamatne stope zavisi od boniteta klijenta i poslovnog odnosa sa Bankom, i

    – kao dodatnu pogodnost kod prvog rješavanja stambenog pitanja, Banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita.

    Kreiranjem jedinstvene ponude u segmentu stambenih kredita Union Banka pokazuje dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu, a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima.

     Detaljne informacije o akciji koja traje do 31.12.2014. moguće je dobiti u poslovnicama Union Banke ili na www.unionbank.ba.

    (Sponzorisano)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,