Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Sparkasse Bank – Mastercard Shop&Fun kartica: Povoljnija kupovina za početak školske godine

Preuzmite sliku

U susret novoj školskog godini, Sparkasse Bank pripremila je posebne pogodnosti kao podršku roditeljima u opremanju njihovih školaraca.

Mastercard® Shop& Fun kartica omogućava popust od 15% na atraktivnim web trgovinama, uz otplatu utrošenog iznosa do 36 rata, a prvih 10 kupaca očekuje poklon iznos od 100KM za kupovinu knjiga.

Korisnike ove kartice očekuje popust za online kupovinu u iznosu od 15 posto na partnerskim web trgovinama: Sport Vision, Buzz, Sport Reality, Domod, Imtec i ekupi.

Školski pribor i oprema, odjeća i obuća, računari, laptopi i ostala tehnička oprema samo su dio širokog asortimana poznatih brendova koji će početak nove školske godine učiniti ljepšim i jednostavnijim.

  • Prvih deset kupaca očekuje i poklon iznos od 100 KM za kupovinu knjiga i udžbenika za njihove školarce.

    Osim popusta za online kupovinu na partnerskim web trgovinama, Mastercard® Shop&Fun kartica omogućava korisnicima i kupovinu do 36 rata, te kupovinu bez kamata do 12 mjeseci na
    bilo kojem prodajnom mjestu i internetu. Broj rata za otplatu korisnik bira samostalno i jednostavno, putem aplikacije mobilnog bankarstva, a sigurnost online kupovine garantuje 3D Secure standard.

    Za više informacija posjetite web stranicu Sparkasse Bank.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje