Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Simbol istočnog dijela grada: Hotel Tehnograd slavi svoj 13-ti rođendan sa novim dizajnom logotipa

Preuzmite sliku

Prije tačno trinaest godina, u ne tako sjajnim i prilično neizvjesnim okolnostima, hotel Tehnograd je otvorio svoja vrata gostima iz cijelog svijeta.

Sada već davne 2011-te hotel je raspolagao sa 17 smještajnih jedinica kategorisanih sa *** zvjezdice, bez obzira na sve okolnosti trudili smo se da se od samog starta profilišemo kao mjesto u kojem će se naši gosti osjećati ugodno, mjesto koje će voljeti i rado posjećivati.

  • Vizija je i tada bila da nastavimo primjenjivati i postavljati najviše standarde kvaliteta usluge, shodno tome uprava hotela 2013-te godine donosi odluku o većoj investiciji i potpunoj renovaciji hotela gdje se broj smještajnih kapaciteta povećava na 65.

    2019-te hotel je postao bogatiji za još jednu zvjezdicu, te smo se našli na listi hotela koji zadovoljavaju sve standarde klasifikacije “first class” koja ga svrstava u sami vrh hotela u
    Tuzli po smještajnom kapacitetu.

  • Hotel je tokom 13. godina ostvario 80.000 noćenja. Možemo slobodno reći da je hotel Tehnograd bio nezaobilazna destinacija za sve sportske klubove koji su gostovali u našem gradu, za veliki broj dječjih ekskurzija, vjenčanja, rođendana i svih onih malih i velikih trenutaka koji čine život.

  • Ovo je mjesto duge, uistinu posebne historije, i čast nam je biti dio nje. Bilo je tu i lijepih i teških trenutaka kao i u životu svakog trinaestogodišnjaka, ali hotel je iz svih njih izašao kao pobjednik.

    Ostao je objekat sa svojim prepoznatljivim šarmom.

    Objekat koji ćete prepoznati po staroj Jugoslavenskoj arhitekturi koja datira iz 1973.

    Objekat koji prkosi vremenu.

    Mi nastavljamo da slijedimo standarde vrhunske usluge a inovacijama, svježim idejama i pomicanjem granica postavljati nove trendove u hotelijerstvu.

  • Pomenute inovacije odnose se i na brend koji smo vremenom stvorili a radi se o prvoj hotelskoj mobilnoj aplikaciji (VerTe) u Bosni i Hercegovini sa digitalnim sistemom upravljanja
    uslugama, kao i mogućnosti rezervacije smještaja sa prilagođenim ponudama, mapom, loyalty programom i sl.

    A za one koji znaju da uživaju…

    Loft Terrace bar koji je sastavni dio hotela Tehnograd premašit će sva Vaša očekivanja. Harmonija elegantnog enterijera, spektakularni pogled na grad, bajkoviti zalazak sunca sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

    Loft svakodnevno privlači veliku pažnju gostiju iz regiona, i time postaje potpuno novi brend na području grada Tuzla.

    Za kraj, Ponosni smo što si i dalje tu! Sretan 13. rođendan!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,