Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sa ASA Banka Mastercard karticama ostvarite pogodnosti: Uz popuste do 20% Naša srijeda ostaje idealan dan za kupovinu

Preuzmite sliku

Popularno

Proljetna kupovina, mnogo je ljepša kada planirate uštede u brojnim trgovinama, partnerima ASA Banke. U okviru programa lojalnosti Naša srijeda, ASA Banka i ove srijede donosi popuste i mnoštvo pogodnosti za svoje klijente.

“Naš cilj je klijentima omogućiti pristupačno i jednostavno bankarsko poslovanje, te im olakšati svakodnevni život kroz olakšice i povoljnosti prilikom kupovine, planiranja putovanja i u konačnici dugoročnog ulaganja. Drago nam je da nastavljamo sa programom lojalnosti Naša srijeda koji je već prepoznat od strane klijenata kao dan kada se planira povoljna kupovina. Svake srijede plaćajući karticama ASA Banke, klijenti ostvaruju popuste u Domodu, Mercatoru, Modiani, Tehno Shop web shop-u, Hifa petrol pumpama, Konzumu, Okaidi, Planika, Plaza i Intersport prodavnicama, a novitet od ove godine je Dresscode koji u okviru Naše srijede nudi do 15% popusta na kompletan asortiman putem web shop-a.” – ističu iz ASA Banke, te dodaju kako je kroz ovaj program cilj klijentima pružiti dodatnu vrijednost koju mogu ostvariti kroz popust i do 20% u navedenim trgovinama.

  • ASA Banka kao vodeća domaća banka kontinuirano radi na poboljšanju i unapređenju sveukupne ponude koja se uz visok kvalitet usluge pruža klijentima. Kao treća najveća banka na tržištu sa preko 60 poslovnica širom BiH, ASA Banka nastavlja djelovati u cilju rasta domaće ekonomije, prosperiteta pojedinaca i cjelokupnog društva.

    Više o programu Naša srijeda i ugovorenim partnerima pročitajte na web stranici.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje