Srijeda, 1. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prije obećanog roka: Novim vlasnicima stanova u objektu Urban Home u Tuzli predani ključevi

Preuzmite sliku

UWB Group doo Tuzla značajno prije obećanog roka i zvanično je predala ključeve stanova njihovim novim vlasnicima u novoizgrađenom stambenom objektu Urban Home u Tuzli.

Nakon uspješnog tehničkog prijema, u prostorijama objekta, prerezana je svečana vrpca i izvršena primopredaja stanova,a u znak zahvalnosti uručeni su i prigodni pokloni cijenjenim kupcima.

  • Urban Home sadrži 27 modernih stanova sa brojnim terasama i po ocjenama mnogih mijenja dosadašnju sliku gradnje stambenih objekata na ovim prostorima.

    UWB Group doo Tuzla, kao članica grupe Babilon doo Tuzla osnovana je sa ciljem da razvija moderan koncept urbanog stanovanja uz primjenu najviših standarda u projektovanju i izgradnji.

    Kontinuitet izgradnje uspješnih projekata u predviđenim rokovima, nastavlja se i gradnjom drugog stambenog objekta Green Residence, a uskoro će biti predstavljen i treći projekat na jednoj od najboljih lokacija u Tuzli.

  • Ovim putem UWB Group doo Tuzla još jedanput iskazuje zahvalnost svojim kupcima, izvođačima radova i poslovnim partnerima, savjetnicima, te gradskoj upravi, preduzećima i ustanovama. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje