Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet City XXL – Veliki interes na otvorenju u Tuzli!

Preuzmite sliku

U novootvorenom TC Belamionix u Tuzli u naselju Miladije, svečano je otvorena 16. po redu Pet City poslovnica, a druga u XXL formatu. Ovaj dugoočekivani pet shop prostire se na impozantnih 350 kvadratnih metara i nudi nevjerovatno iskustvo kupovine.

Veliki broj posjetitelja imao je priliku istražiti bogatu ponudu od preko 5.000 artikala i više od 50 renomiranih brendova iz cijelog svijeta kućnih ljubimaca. Pet City XXL u Tuzli je pravo bogatstvo za ljubitelje četveronožnih prijatelja.

Povodom otvorenja svi kupci su imali priliku uživati u ekskluzivnom sniženju od -20% na sve artikle, uz uzbuđenje koje su pružile posebne aktivnosti poput kola sreće i nagradne tombole. Proslava otvorenja nije gotova, a svaki račun izdan do 27. decembra ulazi u nagradnu tombolu s deset vrijednih nagrada koje će obradovati ljubitelje kućnih ljubimaca.

Prva Pet City XXL trgovina donosi u Tuzlu i svoj moderan koncept uređenja prostora, kako bi kućni ljubimci i njihovi vlasnici u opuštenoj i ugodnoj atmosferi odabrali omiljenu poslasticu, hranu optimalne nutritivne vrijednosti ili pak novu igračku, u širokoj ponudi Pet City-a.

Uskoro Pet City XXL u Tuzli planira proširiti svoju ponudu jer se priprema otvaranje veterinarske apoteke. Ova najava predstavlja još jedan korak prema unapređenju skrbi za kućne ljubimce u tuzlanskom kantonu, nudeći ljubiteljima kućnih ljubimaca jedinstveno mjesto gdje mogu nabaviti sve što je potrebno za zdravlje i dobrobit svojih ljubimaca.

Pozivamo sve ljubitelje kućnih ljubimaca da posjete XXL Pet City u Tuzli i dožive jedinstveno iskustvo kupovine na 350 kvadratnih metara i budu u toku s najnovijim dodatkom – veterinarskom apotekom koja će uskoro otvoriti svoja vrata.

  • Više prostora, više izbora i više ljubavi – neka vlasnicima kućnih ljubimaca Pet City XXL u Tuzli bude prvi izbor!

    Radno vrijeme pet shopa je od ponedjeljka do subote, od 09:00 do 21:00 h, te nedjeljom od 09:00 do 20:00 h.

    Bogatu ponudu Pet City artikala možete pregledati i na njihovom web shopu – www.petcity.ba.

    Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje