Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet City napokon u Tuzli i to u XXL formatu

Preuzmite sliku

Popularno

PET CITY, vodeći lanac trgovina za kućne ljubimce, ponosno najavljuje otvorenje svoje prve poslovnice u Tuzli, u XXL formatu, u četvrtak, 14.12. u 10:00 h, u novootvorenom TC Belamionix na 1. spratu, naselje Miladije.

Na impresivnih 350 kvadratnih metara, Pet City XXL će pružiti jedinstveno iskustvo kupovine za sve ljubitelje kućnih ljubimaca u Tuzli. Širok spektar asortimana, preko 5.000 artikala renomiranih brendova iz svijeta ljubimaca, čini ovu poslovnicu nezaobilaznom destinacijom za vlasnike pasa, mačaka, ptica, glodavaca i ostalih ljubimaca.

Posvećenost dobrobiti ljubimaca odražava se kroz pažljivo odabranu ponudu proizvoda, stručna ekipa i doktori veterinarske medicine stoje na raspolaganju za savjete i pitanja svim kupcima, a u sklopu poslovnice biti će otvorena i Veterinarska apoteka.

Povodom otvorenja, Pet City XXL u Tuzli nudi posebne pogodnosti za kupce. Na dan otvorenja, u ovaj četvrtak, svi posjetitelji će ostvariti 20% popusta na cjelokupnu kupovinu, imati će priliku okušati se na kolu sreće i nagradnoj tomboli.

Nagrađivanje se nastavlja tokom cijele sedmice, a svaka kupovina u novootvorenom Pet City XXL-u u Tuzli učestvuje u nagradnoj tomboli za 10 vrijednih nagrada.

Uz to, Pet City XXL u Tuzli predstavlja i katalošku akciju s naglaskom na bogatom izboru proizvoda za smanjenje stresa koji će vašim ljubimcima osigurati mirne i sretne praznike, a na određeni kataloški asortiman moguće je ostvariti popust do 30%. Katalošku, a i ostalu široku ponudu možete pregledati na njihovom web shopu – www.petcity.ba.

Više prostora, više izbora i više ljubavi – neka vlasnicima kućnih ljubimaca Pet City XXL u Tuzli bude prvi izbor!

Radno vrijeme pet shopa je od ponedjeljka do subote, od 09:00 do 21:00 h, te nedjeljom od 09:00 do 20:00 h.

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast! 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje