Srijeda, 1. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvaranje nove zgrade i korporativnog centra u Sarajevu (FOTO)

Preuzmite sliku

Poslije vrlo uspješnog ovogodišnjeg Poslovnog foruma, NLB Banka d.d., Sarajevo danas je u prisustvu brojnih klijenata, te predstavnika institucija i medija, otvorila novu zgradu i korporativni centar koji se nalazi u ulici Koševo br. 13 u Sarajevu.

Nakon svečanog presjecanja vrpce, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo, Lidija Žigić, istakla je da je nova zgrada primjer koliko NLB Grupa ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.

„I ova je zgrada uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije, a takođe i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja. Želimo biti najbolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara“, izjavila je Lidija Žigić.

NLB Banka je nakon svečanog otvorenja nove zgrade, za poslovne partnere i predstavnike medija organizirala druženje sa predstavnicima Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo, kao i Uprave NLB Grupe. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje