Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otvaranje najpovoljnijeg mjesta za kupovinu u Lukavcu

Preuzmite sliku

Lanac maloprodajnih objekata, Mega Diskont, 10. aprila 2019. otvara svoja vrata za građane Lukavca. Obzirom na nova radna mjesta, te bogat i povoljan asortiman robe, bit će ovo omiljeno mjesto za kupovinu u općini smještenoj u dolini Spreče.

Kako je najavljeno iz kompanije Yimor, građani Lukavca će na dan otvaranja uživati u pripremljenom sadržaju, dok će najmlađe posjetitelje obradovati i nastup mađioničara. Mega Diskont posluje na prostorima Bosne i Hercegovine više od 30 godina, a svoj uspjeh pripisuje pristupačnim cijenama iz bogatog asortimana roba domaćih i stranih proizvođača – od svježe hrane i drugih kućanskih namirnica, preko higijenskih artikala,
do igračaka.

 • Mega Diskont u Lukavcu je uposlio osam mještana, podržavši ekonomski razvoj Općine.

  „Istraživanjem tržišta, te sagledavajući potrebe naših kupaca i detaljnom analizom rasta i razvoja Lukavca odlučili smo se za otvaranje Mega Diskonta u ovom gradu“, kazala je Ljiljana Mijainić, voditeljica marketinga.

  Prema riječima voditeljice marketinga, misija Mega Diskonta je konstantan razvoj kompanije i okoline u kojoj djeluje, uz primjenu novih tehnologija i konstantnu
  edukaciju uposlenika. Ceremonija otvaranja počinje 10. aprila u 11 sati, a iz Mega Diskonta poručuju da su svi dobro došli.

  Radno vrijeme ovog maloprodajnog objekta bit će od 07:00 do 21:00, a nedjeljom od 08:00 do 15:00 časova.

  Mega Diskont je dio porodične kompanije ”YimoR” d.o.o. Domaljevac koju je 1989. godine osnovala familija Oršolić. Riječ je o jednoj od prvih privatnih trgovačkih firmi u Bosni i Hercegovini, registrovanih za obavljanje proizvodnih, trgovačkih i ugostiteljskih djelatnosti. Trenutno posjeduje veleprodaju i 37 maloprodajnih objekata tipa prodavnica, marketa, supermarketa, te Trgovačko – poslovni centar, veličine 8200 m². Zapošljava blizu 350 radnika. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,