Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lović&Co: Odavno potvrđen kvalitet i inovativnost razlog su uspješnog rasta i razvoja (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Koristeći najsavremenije metode Lović&Co svakodnevno usavršava svoj proizvodni program, firma time postaje sve ekspeditivnija i spremna za rješavanje i najtežih zadataka iz svog proizvodnog programa. Uz dokazano iskustvo i zadovoljne klijente, Lović&Co d.o.o. jedna je od onih firmi koja bilježi konstantno uspješan rast i razvoj…

Vizija firme Lović&Co d.o.o. je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma koja je poznata po kvalitetu svojih proizvoda, profesionalnim pristupom, te zadovoljstvu  klijenata. U izradi svih proizvoda posjeduju dokazano iskustvo. Proizvodni asortiman sastoji se od trapeznih limova, limova imitacije crijepa, kompletne limarske galanterije, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobnih ormara kao i razvodne ormare za grijanje…

– Prvi dio proizvodnje i glavni dio ljetne sezone je u proizvodnji limenog krova i limarske galanterije. U 5 različita oblika trapeznog lima i lima u obliku crijepa, kupci mogu birati i boju lima kao i debljinu koju žele. Na sve te limove dajemo 10 godina garancije, dok u ponudi imamo i nešto sasvim novo: Vestis i mavis aluminijski lim, sa do 40 godina garancije. Tu je i dekor, koji je ustvari imitacija drveta. Uz krov, naravno idu oluci, cijevi, i galanterija vezana za to, kao opšavi dimnjaka i slično. Za čitav ovaj dio proizvodnje, odnosno za kompletiranje jednog kućnog krova mi imamo i 15 montera koji rade širom BIH. U drugoj oblasti našeg poslovanja nalaze se metalni ormarići, ističu iz firme Lović&Co.

Sredinom 2016. godine, firma Lović je kupovinom tri nove mašine, obnovila i poboljšala jednu oblast proizvodnje, tačnije prozvodnju više vrsta metalnih ormarića. U tom dijelu, proizvodni pogon je pojačan tako da može odgovorit svim zahtjevima evropskog tržišta, što do sada nije bio slučaj. Pored standardnih ormarića za struju, grijanje, hidrantskih ormara, prvi u BiH započeli  su proizvodnju metalnih ormarića za ključeve, oružje, kolica za alat i slično. Pored toga od sada u ponudi imaju i kanalice za kablove, razne vrste stalaža i ormare za garderobu, po želji kupca.

U bliskoj budućnosti u Lović&Co nadaju se još većoj saradnji sa Evropskim tržištem, s obizorm da sada sarađuju sa Hrvatskom, Njemačkom, i Holandijom. Preduzeće Lović&Co broji 50 zaposlenih sa konstantnim trendom rasta i razvoja što je garant još mnogo uspješnih priča iz ove firme, koje ćemo sa sigurnošću i u budućnosti sa zadovoljstvom pratiti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje