Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Lana Pudar u posjeti BH Telecomu

Preuzmite sliku

Nakon velikog rezultata koji je Lana ostvarila osvojivši bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu za seniore održanom u Abu Dhabiju, Lana Pudar je posjetila BH Telecom.

Šampionku su ugostili generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

 • „Mnogo sam ponosna na ostvarene rezultate. Iskreno i vrlo čudno je to da nisam imala nikakav pritisak, potpuno opušteno sam pristupila trci i na kraju je ispao ovako dobar rezultat“, rekla je naša šampionka.

  Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan na Lanu Pudar i postignuti rezultat, te nije krio zadovoljstvo njenom posjetom BH Telecomu.

  „Svojim historijskim nastupom na Svjetskom prvenstvu naša šampionka je još jedna u nizu izuzetno uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija koji pripadaju BH Telecom porodici. Sljedeće godine planiramo još snažnije pružiti podršku Lani i svim njenim budućim uspjesima. BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija prepoznaje vrijednosti i uspjeh svakog pojedinca, te kroz brojna pokroviteljstva daje potporu u razvoju kulture, sporta i obrazovnog sistema“ – izjavio je Kahriman.

  Nastavljamo pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje. Učinili ste nas ponosnim i na tome smo Vam najiskrenije zahvalni, dodao je Kahriman.

  Ovom prilikom su Lani i njenoj ekipi uručeni i prigodni pokloni.

  Još jednom čestitamo Lani na izvanrednom rezultatu!

  Moja priča. BH Telecom

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,