Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Još danas možete iskoristiti 40% popusta za upis na ITAcademy

Preuzmite sliku

ITAcademy je ove godine za svoj rođendan organizovala veliku akciju u kojoj poklanja čak 40% popusta na cijenu upisa, kao i bonus paket za besplatno doživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Prijave po ovakvim uslovima su otvorene još samo danas, pa ako želite da zakoračite u IT svijet, požurite i što prije rezervišite svoje mjesto putem ovog linka.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspješnu karijeru. Na taj način neophodno radno iskustvo potrebno za brži pronalazak posla možete steći već tokom školovanja putem besplatnih programa kao što su IT Practice Center i LINK Apprentice Program.

Polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da iskoriste čak 100 besplatnih sati u coworking hubovima i da u društvu rastuće IT zajednice primijene znanja koja su stekli, započnu freelance karijeru ili startup biznis i da na praksi uz podršku mentora usavrše stečene vještine. Uz to, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika, što vam može omogućiti da sarađujete sa klijentima u inostranstvu i radite svuda u svijetu.

 • Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, polaznici ITAcademy imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa više od 300 uspješnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih benefita koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

  Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

  Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest programa i za godinu dana, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a i razvoja mobilnih aplikacija.

  Program ITAcademy ovlašten je od Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Cambridgeu, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

  Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 mjeseci to možete i vi, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

  Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

  Podsjećamo, rođendanska akcija ITAcademy traje još samo danas. Iskoristite fantastičan popust od 40% na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak.

  Prijave će biti otvorene samo do ponoći, a broj slobodnih mjesta rasporediće se prema redoslijedu pristizanja prijava – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,