Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hifa Oil otvorila u Doboju svoju 10. benzinsku pumpu

Preuzmite sliku

Vodeći distributer nafte i naftnih derivata u BiH kompanija Hifa Oil, jučer je svečano otvorila benzinsku pumpu u Doboju. Ovo je deseta novootvorena po redu benzinska pumpa Hifa Oil, od čega peta ove godine, čime je ova kompanija povećala broja maloprodajnih objekata za 100% u odnosu na prošlu godinu.

Nova benzinska pumpa nalazi se u Rudanci, na magistralnom putu M-17, jednom od najfrekventnijih putnih pravaca u Bosni i Hercegovini.

– Ovo je naša deseta po redu benzinska pumpa Hifa Oil  – Euro Oil. I u ovom objektu nudimo vrhunski kvalitet, što je razlog više za točenje goriva i predah svima koji saobraćaju na ovoj dionici M-17. Sada već prepoznatljiv brend Euro Oil i u ovom slučaju nudi evropski standard najmodernijih maloprodajnih lanaca u ovoj branši. Naši kupci će, uvjereni smo, i u Doboju prepoznati prednosti Euro Oil brenda, pri čemu se namećemo prije svega sa odličnim odnosom cijene i kvaliteta goriva, kao i uslugu koju nudi brend Taha’s sa konceptom modernog ugostiteljstva – izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Svi maloprodajni objekti Hifa Oil uređeni su tako da nude vrhunsku uslugu snabdijevanja najkvalitetnijim gorivima, pranja vozila, zatim kupovine u okviru Euro Marketa, kao i odmor i opuštanje uz odličnu kafu, te ukusna peciva i druge kulinarske specijalitete brze hrane.

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Gračanici, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama. Sa pumpom koja je ove godine otvorena u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva domaća kompanija koje je u ovom segnemtu poslovanja izašla na inostrano tržište.

Hifa Oil prisutna je u segmentu maloprodaje tek od prošle godine. Planirano je da do kraja 2019. broj benzinskih pumpi naraste na ukupno 11. (Akta.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,