Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Garantovan polazak iz Tuzle: Posljednja mjesta za krstarenje zapadnim mediteranom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Iz agencije Golden Tours su saopštili da je polazak na ovo uzbudljivo krstarenje garantovan i da je ostalo svega nekoliko posljednjih mjesta, program putovanja možete pogledati Ovdje

Costa Diadema jedan je od najnovijih brodova za krstarenje. Zbog svoje iznimno opremljene unutrašnjosti, kao i većina brodova Coste, očarati će Vas već na prvom koraku. Uz vrhunsku kuhinju možete koristiti odličan wellness centar te niz aktivnosti kao što su rolanje, simulator golfa, 4D kino dvorana i mnoge druge vrste zabave.

Oduševit će vas elegancijom, širokim izborom aktivnosti, velikim brojem atrakcija, beskonačnim izborom hrane, Izgrađen je 2014. godine, ukupan broj putnika koje može prevesti je 4.950, a prosječan broj osoblja: 1.255.

U cijenu aranžmana uključen je povratni transfer, a ukupno trajanje putovanja sastoji se od 10 dana i 7 noćenja u periodu od 05.10.2018. – 14.10.2018.

  • Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje tri talijanska grada: Savonu, Palermo, Civitavecchiu i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia. Zatim Palma de Mallorcu, najveći otok od španjolskih Balearskih otoka. Palmin pekrasni krajolik, blaga klima i adekvatan smještaj otok su pretvorili u veliko evropsko turističko odredište.  Uz brojne povijesne znamenitosti u Palmi ćete naći bogatu ponudu brojnih galerija, restorana, barova.

    Barcelona, jedan od najljepših španjolskih gradova ovim krstarenjem neće biti izostavljen, grad koji odiše brojnim kulturnim znamenitostima, arhitekturom i raznolikošću, ali i predivni Marsej, kojeg svakako vrijedi posjetiti i zabilježiti prekrasne fotografije iz ovog divnog francuskog grada.

    Rezervištite svoje mjesto na “Kraljici mediterana”, najveći brod u floti kompanije “Costa Cruises”. 

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,