Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Finansijsko zdravlje je važno! Super ponuda za penzionere u BiH

Preuzmite sliku

Popularno

Odlaskom u penziju nastupaju bezbržni dani. Ili bi barem tako trebalo biti. Za više slobodnog vremena i potpunu bezbrižnost u trećem životnom dobu moraju se uskladiti dvije bitne stvari, briga o zdravlju i briga o finansijama.

Od 431 hiljade penzionera u Federaciji Bosne i Hercegovine njih 155 hiljada prima najniži iznos penzije od 424 KM. Vlada je nedavno donijela odluku o povećanju od pet posto, što je pretočeno u novac – povećanje od 21 marke. Istovremeno, su značajno poskupili mlijeko, brašno i ulje. Zbog navedenog, bh. građanima koji se nalaze u tzv. “zlatnom dobu” briga o finansijama nameće se kao izuzetno bitan prioritet, a svaka mogućnost uštede kao odlična i pametna ideja.

Dobre vijesti za penzionere!

U moru poraznih podataka pronašli smo i jednu super akciju. Glavni benefit akcije Raiffeisen banke je mogućnost ostvarivanja poklona u novčanom iznosu dvostruko većem od aktuelnog povećanja penzija. U samo nekoliko koraka prenesite penziju u Raiffeisen banku i ostvarite poklon 50 KM!

Brzo, lako, jednostavno

Penzioner ste? Imate karticu Raiffeisen banke? Obavijestite nadležni Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje o novom broju računa za isplatu penzije. Nakon uplate prve penzije na Raiffeisen debitnu karticu, očekuje Vas uplata 50 KM na isti račun do 31.12.2022. godine. Više informacija saznajte Ovdje.

Niste korisnik Raiffeisen banke?

Aplicirajte online za debitnu karticu i Paket usluga do 20.12.2022. godine i ostvarit ćete poklon 30 KM! Obavijestite nadležni Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje o novom broju računa za isplatu penzije. Nakon uplate prve penzije na Raiffeisen debitnu karticu, očekuje Vas dodatna uplata 50 KM što znači da ćete ukupno na računu do 31.12.2022. godine imati 80 KM.

Treća životna dob je dob mudrosti, upravo zbog toga ne sumnjamo da će na ovu super ponudu aplicirati svi oni koji iza sebe imaju bogato životno iskustvo satkano od pregršt ispravno donesenih odluka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje