Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Deling Invest: Svih šest ‘penthouse’ stanova u kompleksu Tuzla Hills je prodato

Preuzmite sliku

Kako je Tuzlanski.ba ranije pisao investitor stambenog kompleksa koji je izazvao veliku pažnju javnosti i građanstva je Deling Invest. 

Kako je ranije navedeno useljenje prvih kupaca u atraktivni kompleks Tuzla Hills očekuje krajem 2025. godine (početak radova 2023. godine).

“Izuzetno nas raduju reakcije ali i očekivana realizacija velikog broja ugovora o rezervaciji stanova za naše nove projekte. Podijelili smo informaciju o prodaji svih šest “penthouse” stanova u rezidencijalno-poslovnom kompleksu Tuzla Hills” za Tuzlansk.ba naveli su iz Deling Investa.

Podjsećamo, Tuzla Hills je Rezidencijalno-poslovni kompleks koji se nalazi u naselju Bukovčići i prostirat će se na 20.000 kvadratnih metara površine.

Detaljnom i suštinskom analizom lokacije, okruženja te kontakt zona, osnovu postavke čini kontinuirana građevinska struktura-Blok na platou, koji svojom geometrijom kako u horizontalnom tako i u vertikalnom smislu mimikrijski imitira obrise susjednih brda. Blok čini bazni stambeni objekat a istovremeno definira i susjedstvo kao neophodni elemenat susjednog stanovanja formirajući dvorište koje kuća treba da ima da bi se zvala kućom.

Dvorište je metafora relaksacije, igre djece, ugodnog druženja komšija, malo ogovaranja, šetnje i svega drugog što nam nudi AVLIJA u našim kućama. Tu nema automobila, nema nesigurnosti. S obzirom na visinski položaj, izolaciju i vizure prema jezerima i gradu, stepenasto se formiraju etaže tako da njihove terase imaju nezaboravne poglede i čist zrak.

Opširnije o projektu možete saznati OVDJE.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje