Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Tri nepoznate osobe otuđile mobitel od 17-godišnjaka

Preuzmite sliku

Na društvenoj mreži Facebook danas je objavljen status kako su sinoć u Tuzli 17-godišnjaka fizički napali migranti i otuđili mu mobitel iz ruke.

Tragom ove informacije kontaktirali smo Upravu policije MUP-a TK gdje nam je saopćeno kako jeste zaprimljena prijava da je sinoć oko ponoći evidentiran slučaj otuđenja mobitela.

‘PS Centar je nešto prije ponoći prijavljeno kako su za sada tri NN osobe ispred stambene zgrade od 17-godišnjaka otuđile mobitel iz ruke i udaljili se u nepoznatom pravcu. Policija nije zaprimila prijavu o nanošenju povreda od strane oštećenog mladića’  – kazala je za Tuzlanski.ba Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-aTK.

Navodno su prema iskazu 17-godišnjaka bila u pitanju tri migranta. Međutim, u Upravi policije MUP-a TK za sada ne mogu zvanično da potvrde takve navode.

Facebook status profesrorice Amre Đapo čiji je učenik napadnut izazvao je brojne reakcije građana Tuzle gdje se između ostaloga navodi kako je njen učenik pretrpio udarce u glavu od strane za sada tri nepoznate osobe, što nam u Upravi policije MUP-a TK nisu potvrdili. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,