Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Pali” banjalučki supružnici: Radila kao lažni zubar, od njega oduzet helikopter

Preuzmite sliku

U policijskoj akciji “Parma 2” ponovo su u Banjaluci uhapšeni Goran Roso i njegova supruga Martina Roso zbog sumnje da su počinili veliki broj krivičnih djela, saznaje Srpskainfo

Prema nezvaničnim informacijama, Martina je falsifikovala diplomu zubara i zatim pružala stomatološke usluge u Banjaluci.

Podsjetimo, njih dvoje su uhapšeni i u akciji „Parma“ sredinom februara ove godine, takođe zbog više krivičnih djela.

Zanimljivo je i da je prilikom hapšenja od njih oduzet i helikopter koji je koristio Roso, a za koji je imao falsifikovane dokumente.

  • Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je, ne navodeći imena osumnjčenih, da je Goran Roso osumnjičen za krivična djela neovlašten pristup zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka, ugrožavanja sigurnosti, utaja, prevara i falsifikovanje isprave.

    – Martina Roso  se tereti da je počinila krivična djela falsifikovanje isprave, navođenje na ovjeru neistinitog sadržaja i neovlašteno pružanje medicinskih usluga – pojasnila je Mučibabić.

  • U toku je pretres pet lokacija na području Banjaluke koje koriste osumnjičeni. Za sada je pronađena i oduzeta veća količina novca, uređaji za ometanje, prislušni uređaji, više mobilnih telefona, SIM kartica kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela.

    U okviru ovih aktivnosti uhapšena je i osoba S.S, a u saopštenju se ne navodi zbog čega. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje