Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Osumnjičen za mafijaško ubistvo: Objavljen snimak hapšenja Nikole Ivovića

Preuzmite sliku

Prilikom hapšenja kod istog pronađeni su dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuane

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske uhapsili su juče na Palama Nikolu Ivovića, za kojim je raspisana međunarodna potjernica za krivično djelo “Teško ubistvo” u Crnoj Gori.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske radeći na rasvetljavanju krivičnih djela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona uhapsili su osobu Ivović Nikolu iz Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 06.06.2019. godine u Herceg Novom, Republika Crna Gora izvršio KD “Teško ubistvo” na štetu Šarović Stefana.”

Za navedenom osobom je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Podgorica, zbog navedenog krivičnog djela.

Prilikom hapšenja kod istog pronađeni su dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuane, javlja Srpskainfo.

“Napominjemo da su u prethodnom periodu, tačnije dana 26.06.2019. godine na području PU Istočno Sarajevo, policijski službenici UOTK uhapsili osobu Šilj Dušan, opština Istočna Ilidža, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju KD teškog ubistva zajedno sa Ivović Nikolom dana 06.06.2019.godine u Herceg Novom na štetu Šarović Stefana.”

Ivović će danas biti predat Sudu BiH.

Novljanin Stefan Šarović je ubijen 6. juna 2019. godine usred dana kod vile „Akacija“ u Đenovićima.

Prema saznanjima policije, Šarović i osumnjičeni bili su povezivani sa prodajom narkotika.

Tragajući za osumnjičenima, istražitelji su došli do sumnji da je Ivović pobjegao u Foču, gdje je našao pomoć u skrivanju. O tome su obavijestili kolege iz BiH, koje su se uključile u potragu.

Drugi osumnjičeni za ubistvo Novljanina je Dušan Šilj(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje