Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dvojac uhapšen u Sarajevu: Plesali na automobilu pred maturantima, pa kasnije pred zgradom konzumirali narkotike…

Preuzmite sliku

Muškarac je, kako se vidi na snimku, došao u naselje Čengić Vila, te uz glasnu muziku koju je pustio u automobilu, dozivao izvjesnog Kenana

Muškarac sa snimka koji je objavio portal Avaza, nakon što je pravio haos u sarajevskom naselju Čengić Vila, a s njim je bila i djevojka, uhapšen je sinoć u 21 i 50 sati.

– Dana 7. juna 2022.godine u 21:50 sati, policijski službenici PU Novo Sarajevo lišili su slobode lice E. T., rođen 1989. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ F BiH (Ugrožavanje sigurnosti), na štetu K.A. iz Sarajeva. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela – navode iz sarajevske policije.

Na novom snimku do kojeg je došao portal “Avaza” vidi se kako E. T. i djevojka, koji su nešto kasnije snimljeni na Čengić Vili, plešu na krovu automobila. 

Video pogledajte OVDJE.

Ovaj performans je očigledno bio zagrijavanje pred dolazak na Čengić Vilu. 

Da li su narkotici uzrokovali ovakvo nekontrolirano ponašanje, nije poznato.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje