Subota, 16. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Alma Mujkanović i Nura Ćosićkić nakon napada u školi hospitalizirane u UKC-u Tuzla

Preuzmite sliku

Nakon današnjeg incidenta koji se dogodio u Gimnaziji Ismet Mujezinović u Tuzli saznejmo kako su direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić zadobile teške tjelesne povrede.

“Pacijentice N.Ć. i A.M. primljene su u UKC Tuzla sa teškim tjelesnim povredama i biće hospitalizirane na Klinici za neurohirurgiju” potvrdila je glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Ašcerić Mujedinović.

Nezvanično saznajemo da su povrijeđena direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić u teškom zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, danas u 13:15 sati Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona je zaprimio dojavu da su u fizičkom napadu povrijeđene dvije ženske osobe u Gimnaziji Ismet Mujezinović.

Naknadno nazvanično saznajemo kako je profesor engleskog jezika u ovoj školi Fuad Isabegović nakon verbalne prepirke i fizički uz upotrebu čekića-macole nasrnuo na direktoricu Almu Mujkanović i pedagogicu Nuru Ćosićkić koje su nakon incidenta vozilima Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezene u UKC.

Iz MUP-a TK za Tuzlanski.ba je potvrđeno kako je u ovom događaju jedna osoba lišena slobode u privedena u službene prostorije policije zbog kriminalističke obrade.

Za sada ostaje nepoznato zbog čega je profesor Gimnazije Ismet Mujezinović nasrnuo na svoje kolegice i nanio im povrede.

Prema našim saznanjima u školi nakon ovog nemilog događaja nastao je prizor kao u horor filmu jer je krvi bilo posvuda. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje