Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski.ba u štabu SDA Tuzla: Nadamo se da će naš zajednički kandidat biti budući gradonačelnik (FOTO)

Preuzmite sliku

Tačno u 19 sati zatvorena su sva birališta u BiH pa tako i na području grada Tuzla. Ovo se ne odnosi na biračka mjesta koja su sa zakašnjenjem otvorena.

Kada su u pitanju lokalni izbori na području Tuzlanskog kantona nije došlo do narušavanja glasačkog procesa. Prema podacima Gradske izborne komisije Tuzla do 16.00 sati na Lokalne izbore izašlo je 41.517 glasača ili 36,31 posto.

  • stranke-stabovi34dsc_2374-jpg
  • Ekipa portala Tuzlanski.ba obilazit će štabove stanaka te vas informisati o atmosferi unutar štabova te očekivanja. S tim u vezi posjetili smo izborni štab SDA Tuzla, gdje smo razgovarali sa Sabahudinom Imamovićem, predsjednikom GO SDA Tuzla koji je veoma optimističan kada je u pitanju ”borba” za mjesto gradonačelnika Grada Tuzla.

  • stranke-stabovi34dsc_2386-jpg
  • ”Drago nam je da su izbori protekli bez većih problema. Očekujemo rezultate sa terena. Mislim da ćemo vrlo brzo znati ko nam je budući gradonačelnik, a mi se nadamo da će to biti naš zajednički kandidat (SDA i SBB op.a.) Bahrudin Bato Hadžiefendić. Nadamo se i dobrom rezultatu što se tiče stranke SDA” – izjavio je za Tuzlanski.ba Sabahudin Imamović, predsjednik GO SDA Tuzla. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje