Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski.ba nagrađuje: Dragoj osobi pokloni ulaznicu za ovogodišnji Brodolom!

Preuzmite sliku

Tuzlanski.ba nagrađuje: Podijelite objavu na svoje Facebook profile. U opisu objave/poveznice i u komentarima članka taguje sa kim želite ići na brodolom:

“Tuzlanski.ba mene i (taguje osobu) vodi na Brodolom”  

Prateći moderne trendove i potrebe publike, Brodolom je kroz svoj devetogodišnji kontinuitet, izrastao u jedan od najvećih i najimpresivnijih muzičkih događaja na području Tuzle ali i Bosne i Hercegovine.

Brodolom se već nekoliko godina održava na poznatoj lokaciji u Tuzli-Carinska zona Šićki Brod, koja zahvaljujući produkcijskom timu, poprima potpuno novi izgled i posjetiocima pruža iskustvo clubbinga širih razmjera na otvorenom. Ovo je jedan od onih privlačnih, zabavnih, opuštenih i zadivljujućih događaja na kojima su zagarantovani dobar provod i plesna atmosfera.

 • brodolom8-5
 • Ovogodišnji line up Brodoloma čine producenti i DJ-evi koji su se pokazali kao jedni od najenergičnijih nosilaca dance muzičke kreativnosti u posljednjih 20 godina, kombinujući organsku i elektronsku muziku, Darren Emerson (UK) i Harry Romero (USA).

  Kroz vrijeme i autorske radove, individualno ili u grupama, njihov nastup zvuči kao da ga je odsvirao bend, iako se iza njega krije samo jedan čovjek koji je sve znao dobro da “zapakuje” na mix pultu, što ih je dovelo na novu razvojnu stepenicu. Njihovi nastupi i izdanja su ih odveli ka kulminaciji karijere gdje se i danas nalaze.

 • line-up-brodolom9
 • Pored pomenuta dva velikana produkcije, tu je i Rub A Dub, sarajevski producent i DJ, čije trake u svojim setovima neizostavno vrte ikone elektronske muzike kao što su Marco Carola, Loco Dice, Carl Cox, Luciano ili Robert Dietz, i Goran Emkić, jedan od najaktuelnijih DJ-eva u Bosni i Hercegovini trenutno.

  U ulozi svojevrsnog MC-a sa stagea će se oglasiti Fat V, član bosanskohercegovačkog banda Kazoo.

  Zbog svoje prepoznatljivosti i inovativnosti, čime izaziva ogromnu euforiju kod posjetilaca, Brodolom je  postao neizostavan u kalendaru zabava koje se posjećuju u BiH.

  Više informacija pogledajte OVDJE ili na facebook/brodolom.ba.

  Tuzlanski.ba nagrađuje: Podijelite objavu na svoje Facebook profile. U opisu objave/poveznice i u komentarima članka taguje sa kim želite ići na brodolom:

  “Tuzlanski.ba mene i (taguje osobu) vodi na Brodolom”  

  Imena 5 sretnih dobitnika koji će osvojiti po 2x ulaznice za Brodolom objavit ćemo 24. jula u 17:00 sati na portalu Tuzlanski.ba

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,