Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Pogledajte kako će izgledati novi restoran u sklopu Bingo City Centra

Preuzmite sliku

Na prostoru nekadašnje Špiritane 2016. godine otvoren je Bingo City Centar, jedan od najmodernijih shopping centara u Bosni i Hercegovini.

Bingo City Centar Tuzla uskoro slavi svoj 5. rođendan a iznenađenja i novosti koje nam dolaze iz centra ne prestaju.

Mnogi Tuzlaci znaju da se na mjestu današnjeg BCC-a nalazila i Fabrika kvasca Kvin, što je upravo i naziv za restoran čije se otvorenje uskoro očekuje a cilj mu je u potpunostii obogatiti gastronomsku ponudu u zapadnom dijelu grada, piše Tuzlanski.ba.

  • I sam koncept i enterijer Restorana Kvin baziran je na industrijskom stilu koji se nije pojavio kao reakcija na druge estetske trendove, već se razvijao s vremenom, počevši još krajem 60-tih godina, pokušavajući odgovoriti na konkretne potrebe društva. Ovaj autentični stil  dodaje šarm svakom detalju.

  • Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, izvsrna gastronomska ponuda privući će svakoga ko traga za ugodnim prostorom, bilo da se radi o neobaveznom druženju ili poslovnom sastanku.

  • Ispred kompanije Barista d.o.o. koji su potpisani kao investitori novog restorana, najavljeni su i novi zanimljivi projekti u gradu soli a jedan od prvih Wintorius postao je prepoznatljiv i u široj regiji.

  • O tačnom terminu otvaranja restorana, javnost će biti naknadno informisana.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,