Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Rezultati ankete: Tuzlaci zadovoljni isporukom toplinske energije

Preuzmite sliku

Proteklih nekoliko dana putem ankete na našem portalu pitali smo vas: Da li ste zadovoljni isporukom toplinske energije u Tuzli?

Ponudili smo ukupno četiri moguća odgovora:

 1. Da
 2. Ne
 3. Može bolje
 4. Nije loše

Najviše naših posjetilaca 39 % odnosno 335 učesnika u anketi izjasnilo se kako su zadovoljni isporukom toplinske energije u Tuzli odnosno sistemom daljinskog grijanja.

 • grijanje-tuzla
 • 310 posjetilaca ili 36 % je onih koji su za svoj odgovor odabrali “NE” dok 175 (20%) čitatelja portala Tuzlanski.ba smatra da isporuka toplinske energije u Tuzli može biti još bolja. Za odgovor “Nije loše” odlučilo se tek 45 glasača ili 5% od ukupno 865 učesnika ove ankete.

  Nakon što smo objavili ovu anketu veliki broj naših čitatelja javio nam se putem naše FB stranice gdje su istakli kako je od su od svih komunalnih usluga u Gradu Tuzla najviše zadovoljni upravo centralnim grijanjem smatrajući da imamo najbolje i najjeftinije grijanje u Bosni i Hercegovini.

  U okviru projekta toplifikacije stambenih objekata u Tuzli, nastavljaju se intenzivni radovi na širenju mreže vrelovodnog sistema i priključenja domaćinstava na sistem daljinskog grijanja.

  U planu je tokom ove godine realizirati toplifikaciju nove 32 zone: individualni stambeni objekti u naselju Bukinje, individualni stambeni objekti u naselju Šički Brod, 
 individualni stambeni objekti u naselju Kula, 
 individualni stambeni objekti u naselju Tušanj, 
 individualni stambeni objekti u naselju Batva.

  Ovim projektima se nastavlja strateško opredjeljenje grada Tuzle za stvaranja što boljih uslova života u gradu, afirmacija daljinskog grijanja kao najboljeg načina zagrijavanja gradskih sredina i zaštite životne sredine. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , ,