Nedjelja, 14. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Popularni CrafTZ Beer Fest i ove godine u centru Tuzle

Preuzmite sliku

U sklopu Džumbus Festivala uz podršku Udruženja Tuzla Live popularni tuzlanski sajam craft piva “CrafTZ Beer Fest” održati će se u subotu 23. jula 2022. godine u Zlatarskoj ulici s početkom u 15,00 sati.

Već šestu godinu, Craft ili zanatske BH pivare nam dolaze u posjetu, na staru adresu Zlatarske ulice, u centru Tuzle, da zajedno uživamo u kvalitetnim, gurmanskim kombinacijama piva i hrane, a sve uz muziku i druženje.

Ove godine, svojim nektarima će nas obradovati tri BH Craft pivare. Stari znanci su Oldbridž iz Mostara, veterani BH zanatskog pivarstva, zajedno sa nadaleko poznatim Semizburgom iz Semizovca, te odličnom craft pivarom Laufer iz Brčkog.

Svi dolaze sa odličnim receptima, pričama i još boljim pivama, da zajedno sa vama podijele iste te nastave tradiciju promocije zanatskog pivarstva u BiH. Kao i obično, uz pivo ćete moći degustirati mnoge popularne proizvode iz fantastične Darkwood krušne pizzerije.

Osim dobrog piva, ukusne hrane, druženje uz live i DJ muziku će vam zasigurno ostati u pamćenju kao još jedna u nizu super noći koju ste proveli s prijateljima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje